Jubileumconcerten van Lady`s Voice

  Nieuws
Lady's Voice. (Foto: aangeleverd)
Lady's Voice. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

UITGEEST - Dit jaar viert het vrouwenkoor Lady's Voice haar 15-jarig bestaan. Daarom geven zij zaterdagavond 29 en zondagmiddag 30 september een feestelijk concert in Dorpshuis De Zwaan in Uitgeest.
Het koor Lady’s Voice bestaat uit dertien enthousiaste vrouwen. Onder leiding van dirigent Frank Anepool is het voor hen een uitdaging om met elkaar de juiste klankkleur en balans te vinden. Het koor is veelzijdig en zingt onder andere jazz, pop, close harmony en soms licht klassiek. Ze zingen zowel a capella als nummers met muzikale begeleiding.
Het koor heeft voor het jubileum gekozen voor het thema 'Chansing'. Alle nummers staan in het teken van verandering op het gebied van relaties, de kijk op de wereld. Het is een zeer gevarieerd programma geworden met soms een vette knipoog naar de interpretatie van het thema.
Kaarten kosten €12,50 (inclusief een consumptie). Kinderen tot 12 jaar betalen €7,50. Een kaart bestellen kan door het bedrag over te maken naar rekeningnummer NL05 RABO 0363488065 t.n.v. A. de Gelder. Geef daarbij aan welke voorstelling u wilt bezoeken. Meer informatie via tel. 0251-238243 of info@ladysvoice.nl.

Meer berichten