Start zonnepanelen-actieUitgeest goed ontvangen

  Nieuws
De bewonersavond van DUEC is vorige keer goed bezocht. (foto aangeleverd)
De bewonersavond van DUEC is vorige keer goed bezocht. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

UITGEEST - De lokale actie zonnepanelen voor eigen dak is dinsdagavond 30 oktober j.l. als eerste van de omliggende gemeenten van start gegaan in Uitgeest. Er waren weer veel geïnteresseerden uit Uitgeest die zich uitgebreid lieten voorlichten over de actie. De importeur Libra en GreenyBros , een van de deelnemende installateurs, namen deel aan de informatiemarkt waar ook zonnepanelen en een omvormer waren opgesteld.
Uit de presentaties blijkt dat het advies is om nu in zonnepanelen te investeren, omdat men nu nog gebruik kan maken van de voordelige salderingsregeling. Verder is gisteravond gebleken dat het slim is nu te investeren in zoveel mogelijk panelen - meer dan je verbruikt - zodat je klaar voor de toekomst bent. Je hebt dan genoeg eigen elektriciteit voor een warmtepomp of een elektrische auto.
De zonnepanelen zijn op afspraak te bekijken in de showroom van Greeny Bros. te Uitgeest. Er is een brief met een uitgebreide folder huis aan huis verstuurd. Deze informatie is ook op de website van DUEC te vinden (www.duec.nl). Opgeven voor de actie kan via de website tot 28 februari 2019.
Op donderdag 29 november komt er een bewonersavond georganiseerd door DUEC over collectieve zonnepanelen op een bedrijfsdak in Uitgeest.

Meer berichten