Justin wint auto en 10.000 euro - Vriendenloterij verrast inwoner uit Uitgeest

Nieuws

UITGEEST - Een grote verrassing voor Justin uit Uitgeest. Hij won een gloednieuwe Volkswagen Polo en 10.000 euro tijdens de Altijd Prijs Show in een met VriendenLoterij-winnaars afgeladen AFAS Live. Deze prijs is een van de ruim 3.400 prijzen die de VriendenLoterij tijdens de show uitreikte.

Justin (31) kon zijn geluk niet op: "Dit is mijn eerste gewonnen auto! Ik had helemaal niet door dat ik gewonnen had, totdat iedereen om mij heen begon te juichen en toen viel ook bij mij het kwartje. Met als kers op de taart dat ik daarbij ook nog 10.000 won. Te gek!"
De Altijd Prijs Show is een winnaarsevenement georganiseerd door de VriendenLoterij. De aanwezige winnaars speelden diverse spellen en genoten van optredens van onder meer VriendenLoterij-ambassadeurs Gerard Joling, Irene Moors, Wolter Kroes en Dennis van der Geest. Aan het einde van de show gingen alle deelnemers naar huis met een prijs, uiteenlopend van een blender tot een Volkswagen Polo of een geldprijs oplopend tot 1 miljoen euro.
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. De helft van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 48 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.000 clubs en verenigingen in Nederland.