Fietsen door Noord-Hollands waterlandschap

  Nieuws

UITGEEST - Drie toerfietsverenigingen - UWTC Uithoorn, Alcmaria Victrix Alkmaar en KTC Uitgeest die zich samen met stichting Raising Hope verenigd hebben in Fortza Velo - rijden op zondag 3 september het Rondje Stelling. Het is een fietstoertocht over drie afstanden met drie startlocaties.
De afstanden zijn 170, 120 en 65 km. De startlocaties zijn Fort aan de Drecht Grevelingen 50 Uithoorn, Wheelerplanet zijkanaal C weg 6 Spaarndam, en Fort aan den Ham Busch en Dam 13 Uitgeest. De voorinschrijving voor deze tocht is open tot en met 1 september op www.rondjestelling.nl.
Vanaf boven genoemde start locaties kan gestart worden vanaf 7.00 uur voor de 170 en 120 km voor de 65 km kan men pas starten om 9.00 uur Deelnemers die lid zijn van NTFU of KNWU kunnen op vertoon van hun deelname pas starten met Scan&Go zonder papieren inschrijving. Kijk voor exacte starttijden op www.rondjestelling.nl.
Van de opbrengst van de tochten gaat een deel naar stichting Raisin Hope, een stichting die zich ten doel stelt om minder valide mede mensen ook te kunnen laten fietsen op een aangepaste fiets. www.raisinhope.nl. De inschrijfbedragen per afstand bij voorinschrijving zijn als volgt: 170 km € 8,00, 120 km € 7,00 en 65 km € 6,00. De prijzen aan de tafel op de dag zelf, zondag 3 september zijn plus € 2,00.

Meer berichten