Knutsel- en timmerleden gezocht!

  Nieuws

UITGEEST - De Fabo Hobbyvereniging Uitgeest is voor de knutselclub op woensdagavond en voor de timmerclubs op donderdagavond op zoek naar nieuwe leden in de leeftijd van 7 tot 16 jaar. De clubs worden gehouden op de bovenverdieping van het Zienhouse.

De Fabo Hobbyvereniging Uitgeest bestaat al meer dan 60 jaar en verzorgt elke week tien verschillende hobbyclubs voor kinderen en volwassenen. Dit wordt gedaan op de bovenverdieping van het Zienhouse aan de Zienlaan 10 in Uitgeest. De leiders zijn allemaal vrijwilligers, die het leuk vinden om de leden nieuwe technieken te leren en handige tips te geven. Zodat de leden trots met hun zelfgemaakte werkstukken thuis kunnen komen.
De knutselclub is op woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur, voor leden van 7 tot en met 11 jaar. Tijdens deze avond knutselen de leden allemaal aan eenzelfde project, de leiding verzint elke week weer wat nieuws en ze proberen hierbij met zoveel mogelijk verschillende materialen, technieken en gereedschappen te werken. Af en toe mogen de leden zelf ook een les verzinnen en geven.

De timmerclub is op donderdagavond van 18.45 tot 20.15 uur voor leden tussen de 7 en 12 jaar. Zij werken voornamelijk met hout en verzinnen hun eigen project, dit kan een auto, een skateboard of een tablethouder zijn, maar we hebben ook al knikkerbanen en vliegtuigen voorbij zien komen. Niets is te gek, de leiding helpt je als je even vastloopt en je leert ondertussen met welke machines en gereedschappen je tot het mooiste resultaat komt.

De timmerclub 12 is op donderdagavond van 20.15 tot 21.45 uur voor leden van 12 jaar en ouder. Tijdens deze clubavond werk je aan je eigen project meestal van hout, maar het mag ook met ander materiaal worden gemaakt. Je leert hier hoe je vanaf een bouwtekening een mooi werkstuk kunt maken. Je kunt gebruik maken van alle gereedschappen en machines die we hebben staan.
Aanmelden voor de lessen kan via het formulier op www.fabouitgeest.nl of bel 06-51867712 (Mandy).

Meer berichten