Grote kerstmarkt in A9 Studios

  Nieuws

UITGEEST - RC Events organiseert in samenwerking met A9 Studios en Bobs Party & Events de 3e editie van de Indoor kerstmarkt in Uitgeest. Deze prachtige locatie is geheel in kerstsfeer gedecoreerd. De kerstmarkt wordt gehouden op zondag 17 december en is geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.Entree symbolisch 1 euro.

Maar liefst 2000m2 kerstplezier en ruim 80 standhouders, waar alles draait om gezelligheid en mooie cadeau’s voor onder de kerstboom. U kunt hier heerlijk cadeau’s voor de feestdagen shoppen en genieten op het horecaplein van alle gezellige muzikale optredens.
Er is een diversiteit aan entertainment, er treden 2 koren op: Popkoor Si Volta uit Beverwijk en De Limbeats uit Limmen. De dames van Historicadolls gekleed in prachtige kerstjurken delen de gehele dag snoepjes en koekjes uit aan de kinderen. Jong talent Brandon Bakkum uit Heemskerk treedt op en Zanggroep Moment is ook de gehele dag aanwezig. Zij zingen allemaal prachtige kerstnummers. Zanger Armand Fuchs uit Zwanenburg treedt op als Zingende kerstman en zet een prachtige show neer in de A9 Studios.
Indoor Kerstmarkt, A9 Studios/ Bobs Party & Events, Westerwerf 1, 1911 JA, Uitgeest.

Meer berichten