Van MMA-er naar Personal Trainer

Algemeen
Kevin Sas staat niet meer als MMA-er in de ring, maar leert anderen  het leven op de juiste manier in te richten. (foto: UWM/gsv)
Kevin Sas staat niet meer als MMA-er in de ring, maar leert anderen het leven op de juiste manier in te richten. (foto: UWM/gsv) (Foto: )

“Breng een betere balans in mindset en gezondheid.” Dat is de insteek van Kevin Sas’ Better Together Personal training & coaching. De Vlaardinger is met zijn instituut neergestreken in de 3e Industriestraat en is daar bovenbuurman van het door Ernst Moerkerken geleide Fightteam Vlaardingen.

Dat is tevens de klik, die de twee hebben. Sas is ook afkomstig uit de wereld van de vechtsport. De Vlaardinger maakte als zestienjarige vanuit de teamsport, waarin hij een uitdaging miste, de overstap naar het kickboksen om vervolgens naam te maken in het MMA (Mixed Martial Arts), waarin hij uiteindelijk op daadkracht de Nederlandse nummer drie werd. Nu staat er geen ring meer in zijn sportschool. Alleen toestellen. “Destijds leverde iedere wedstrijd een extra levenservaring op. Het heeft me gemaakt tot wie ik ben en dat wil ik iedereen meegeven: doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, kracht, de manier van trainen in combinatie met de juiste mindset. De vechtsport heeft mij geleerd om goede keuzes te maken en balans in gezondheid te brengen. Dat wil ik graag op anderen overbrengen.”

Info: www.better-together.nl