‘Ik werk liever met senioren’

Algemeen
Bestuurslid Rien van der Veen en technisch coördinator  Rene van Antwerpen flankeren Raymond de Romph bij het tekenen van het contract. (foto: PR)
Bestuurslid Rien van der Veen en technisch coördinator Rene van Antwerpen flankeren Raymond de Romph bij het tekenen van het contract. (foto: PR) (Foto: )

Raymond de Romph keert, zoals deze krant vorige week al kort meldde, terug op het Vlaardingse gras. De voormalige trainer van VFC’s zondaghoofdmacht gaat aan de slag bij DVO’32 waar hij Ben Hoogwerf opvolgt.

“Daarmee krijgen we een trainer, die past bij onze kernwaarden en de ambities, die bij de club en binnen de spelersgroep leven”, is de uitleg van technisch coördinator René van Antwerpen. Voor de vacante functie bij de derdeklasser meldden zich twintig sollicitanten. De geboren Vlaardinger en gymleraar op het Lyceum Vos, die vorige week werd geopereerd aan een dubbele liesbreuk, ruilt de Onder-23 van TOGB in voor een, zoals hij het noemt, ‘senioren-elftal’. In Berkel werkte hij met talentvolle jongeren. “Een geweldig elftal met voetballers, die de potentie hebben om een hoog niveau te halen. Maar het geeft meer charme, is heel boeiend en heeft ook mijn voorkeur om met een standaardelftal te werken.” DVO’32 was de enige club waar hij aanklopte en dus meteen raak schoot. Veel kans heeft hij niet om DVO’32 (TOGB speelt ook op zaterdag) te analyseren. “De club is destijds van ver gekomen. Daarna is er een goed team neergezet en zijn mooie successen geboekt. Binnenkort ga ik me oriënteren en met de mensen praten, die van wanten weten en me wegwijs kunnen maken. Waar dat toe moet leiden? Laat ik het er maar op houden, dat we in de derde klasse zo hoog mogelijk willen eindigen.”