Een foto uit de expositie van Simone Opdam.
Een foto uit de expositie van Simone Opdam. ((Foto: Simone Opdam ))

Expositie kerkje Zuiderwoude

ZUIDERWOUDE - De expositie 'Terug naar het veen in Waterland' van Simone Opdam is een combinatie van landschapsfoto's, macro's en andere natuurfoto's gemaakt in Waterland. Deze expositie is te zien van 13 april tot en met 12 mei 2019 in de kerk van Zuiderwoude. De kerk is elk weekend van 12.00 tot 16.00 uur open. Simone is dan, behalve in het laatste weekend van april, zelf ook aanwezig.

Waterland is een gebied waarvan de natuur flink onder druk staat. Die mooie natuur en de weidse uitzichten mogen niet verloren gaan. Met haar beelden wil Simone een bescheiden bijdrage leveren aan het besef dat we zuinig moeten zijn op ons prachtige Waterland.
De expositie vindt plaats op uitnodiging van de Catharina Stichting.

Enthousiast natuurfotograaf

Simone Opdam (1967) is natuurliefhebber en enthousiast natuurfotograaf. Haar beelden kenmerken zich door sfeer en zachtheid. Simone fotografeert graag in haar geliefde Waterland, bij voorkeur rond zonsopkomst en maakt daarbij bewust geen keuze tussen de landschap- en de macrofotografie. Ze vertelt met haar foto's graag een verhaal en werkt daarom meestal in series. Landschapfoto's, macro's en ander materiaal vullen elkaar perfect aan, de afwisseling helpt om een verhaal kracht bij te zetten.


Meer foto's van Simone zijn te vinden op haar website: https://www.simoneo.com.

Meer berichten