(Foto: Ria Houweling-Bouwman )

Challenge 4 Live brengt 17.000 euro op

WATERLAND - Het evenement Challenge 4 live, georganiseerd door Team sportservice Zaanstreek-Waterland, voor Huis aan het Water, heeft maar liefst 17.000 euro opgebracht.Tweehonderd enthousiaste deelnemers gingen op het Hemmeland de Challenge aan en overwonnen veertien obstakels op een run van 2,5 km.

Het was de eerste keer dat Huis aan het Water in samenwerking met Team sportservice en de Nederlands Politie Sportbond het evenement organiseerde. Het doel was om én een leuk evenement te organiseren voor de regio én zoveel mogelijk mensen uit de regio in beweging te krijgen én daarnaast een mooi bedrag voor Huis aan het Water bij een te brengen. "Dat is uitstekend gelukt, we zijn ontzettend blij met het mooie bedrag van 17.000 euro", aldus Tanja van de Berg.

Loterij 

Team sportservice Zaanstreek-Waterland verzorgde de warming ups en Kees Parre praatte de dag aan elkaar. Op het surfstrandje waren diverse versnaperingen te verkrijgen zodat na de Challenge iedereen heerlijk kon nagenieten van hun prestatie. Aan het einde van de dag werden de lootjes getrokken van de loterij. Er zijn ruim 3600 loten verkocht. Voor wie wil weten of er een prijs gevallen is op het gekochte lot, kijk op www.stichtinghuisaanhetwater.nl


 

Meer berichten