Theatergroep Flint met Het Huwelijk in Oosthuizen

OOSTHUIZEN - De voorstelling 'Het Huwelijk' van theatergroep Flint is 15 augustus te zien op de locatie van De Breek Etersheimer Braakweg 5, 1474 MV Oosthuizen. Aanvang is 20.30 uur. Een nieuwe zomer, een fris geluid. Nadat Theatergroep Flint vorig jaar met veel succes de voorstelling 'Victoria' heeft gedraaid komen ze de aankomende zomer terug met een nieuwe voorstelling.

Felix Strategier en Boudewijn Rikmenspoel gaan door het land trekken om de voorstelling 'Het huwelijk' te spelen. Het gelijknamige gedicht van Willem Elsschot is hiervoor een onuitputtelijke inspiratiebron geweest. De fameus orgelende accordeon van Felix begeleidt twee heren in deze Hoogmis. Een koninklijke voorstelling met muziek en poëzie van onder andere Herman de Coninck, Antjie Krog, Slauerhoff, Hans Lodeizen, Ingrid Jonker en Willem Elsschot. En natuurlijk teksten van Rikmenspoel en Strategier zelf.

Soms heftig en aangrijpend, maar vaak vol humor en zelfspot, het huwelijk zelf kent immers gelukzalige momenten en grauwe dieptepunten. Maak uw borst maar vast nat, de Huwelijkskaravaan komt eraan!Extra in de Breek is de mogelijkheid voor een gezamenlijk 3 gangen menu. Aanvang 19.00 uur en na afloop komt er ook nog een orkestje. Mis het niet! Er is tevens te vieren dat er van deze voorstelling ook een cd is gemaakt die na de voorstelling te koop is. Op vertoon van uw eigen boterbriefje krijgt u korting op de aanschaf van de cd.

Op de website kunt u ook de andere locaties zien zoals: Eefde, Deventer, Westelbeers, Luyksgestel, Etersheim en Amsterdam van de tournee (tussen 28 juli tot en met 18 augustus)

Kaarten en meer info via www.theatergroepflint.nl 

Meer berichten