Een droom komt uit voor Wesly Bronkhorst.
Een droom komt uit voor Wesly Bronkhorst. ((Foto: William Rutten))

Win kaarten voor Wesly Bronkhorst in AFAS Live

REGIO - Zanger Wesly Bronkhorst was 10 jaar jong toen hij droomde om ooit een optreden te geven in het Amsterdamse Concertgebouw. Tijdens zijn 15-jarig artiestenjubileum werd dit werkelijkheid. Op vrijdag 4 oktober gaat de geboren Amsterdammer een stapje verder en laat hij zijn hits allemaal horen in AFAS Live. Deze site/krant mag 12 kaarten (6 x 2) verloten onder lezers. Stuur een spontane e-mail naar redactiepurmerend@rodi.nl en vertel hierin waarom je vindt dat jij 2 kaarten moet winnen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Lezers kunnen kaarten winnen voor concert op 4 oktober

Twee jaar na zijn jubileumconcert in een uitverkocht Concertgebouw in Amsterdam, is Wesly Bronkhorst toe aan een nieuwe uitdaging. En wat voor één. De zanger geeft namelijk op 4 oktober 2019 een avondvullend concert in AFAS Live met als titel 'TROTS'. 'Het is een enorme uitdaging, waar veel werk in zit. Daarom is trots de meest passende naam voor deze avond. Bij het hele proces van A tot Z ben ik betrokken omdat het voor mij belangrijk is, dat alles klopt", vertelt de zanger. Het succesverhaal van Wesly blijft maar doorgaan.

Passie

De passie voor het zingen en de liefde voor zijn publiek zitten diepgeworteld in de zanger en dat is telkens te zien. Iedere keer weer weet hij de zaal voor zich te winnen met zijn innemende verschijning en overtuigende performance.
Als kind was Wesly al veel met muziek bezig. Van jongs af aan hield hij er al een eigen stijl op na: "Op school was iedereen fan van de 'Backstreetboys' en 'Take That', toch bleef hij thuis gewoon de platen van 'The Cats' en 'Elvis' draaien. Eigenlijk wil hij nog steeds graag nét even anders zijn dan andere Nederlandstalige artiesten, hij wil zichzelf graag onderscheiden.""Het is een bekroning op meer dan vijftien jaar heel hard werken dat ik een eigen concert kan geven in AFAS Live. Een droom die uitkomt. Ik ga ervoor zorgen dat het een avond wordt, die mijn fans nooit zullen vergeten. Alle hits zullen langs komen, het zal een groots feest worden", aldus de zanger.

Ommekeer bij Bolle Jan

De periode bij Café Bolle Jan in Amsterdam is een ommekeer in Wesly's carrière geweest. Drie jaar lang was hij daar één van de vaste zangers. "Bij Café Bolle Jan heb ik veel geleerd. Op het gebied van zingen maar zeker ook op het gebied van contact met mijn fans. Zij zijn enorm belangrijk voor mij en om die reden onderhoud ik een warm contact met ze. Bovendien hou ik van gezelligheid en ben graag onder de mensen, dus dat komt goed uit."
In de loop van de tijd heeft Wesly op tal van grote podia zijn opwachting gemaakt: het Jordaanfestival, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk Theater Carré, grootse gala's en bedrijfsevenementen maar zijn hoogtepunt beleefde hij toch wel in mei 2008 tijdens het concert 'Samen met Dré' in de Amsterdam ArenA. Hoe groot een zaal is maakt hem niet uit. Wesly kan enorm genieten van een feesttent met vierduizend man, maar ook van optredens voor kleinere groepen.
Als de mensen het naar hun zin hebben en goed reageren, heeft Wesly een topavond.

Kaarten voor het concert van 4 oktober zijn verkrijgbaar via www.weslybronkhorstlive.nl

Meer berichten