In Monnickendam het ZZP netwerkevent plaats dat georganiseerd was door de gemeenten Waterland en Landsmeer.
In Monnickendam het ZZP netwerkevent plaats dat georganiseerd was door de gemeenten Waterland en Landsmeer. ((Foto: aangeleverd ))

Terugblik ZZP evenement

MONNICKENDAM - Op 17 september vond in Monnickendam het ZZP netwerkevent plaats dat georganiseerd was door de gemeenten Waterland en Landsmeer.

Het thema van dit event was 'samenwerking'. De bijeenkomst was zeer geslaagd. Er waren veel ZZP'ers uit Waterland en de regiogemeenten op dit event afgekomen. De rode draad van de avond was samenwerken en netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

De avond werd geopend door wethouder Bas ten Have van de gemeente Waterland die het belang van ZZP'ers en samenwerking heeft benadrukt. De eerste spreker van de avond was Jan Peter Valk, ondernemer van het jaar 2018 in Waterland. Vervolgens sprak Elize Overmars, inkoper bij gemeente Waterland, over het in beeld komen bij de overheid voor opdrachten door ZZP'ers. De laatste gastspreker was Mylène Oudejans van Studio van Hout uit Landsmeer. Zij heeft de aanwezigen geïnspireerd met haar unieke businessverhaal. Ook vertelde zij over haar businessruimte voor groepen en zelfstandigen. De workshop pitchen met feedback, die door ondernemer Clara Overes is verzorgd, was een groot succes. ZZP'ers kregen na een pauze de mogelijkheid om zichzelf te presenteren en deden dat bijna allemaal prima binnen de 60 seconden. Vooral uit deze pitches zijn veel netwerkcontacten gelegd. De voorzitter van de Bedrijfsbelangen Vereniging Landsmeer was aanwezig en heeft tijdens de pitch de nieuwe koers van de BVL gepresenteerd.

De avond is afgesloten door wethouder Quakernaat van de gemeente Landsmeer die aangaf het event graag een vervolg te willen geven.

Meer berichten