Iedereen was druk aan het bellen tijdens de fundraising voor Huis aan het Water.
Iedereen was druk aan het bellen tijdens de fundraising voor Huis aan het Water. ((Foto: aangeleverd))

€ 40.000 voor Huis aan het Water

KATWOUDE - Afgelopen dinsdagmiddag, Giving Tuesday, hebben zeven vrienden/vriendinnen van Huis aan het Water tijdens de tweede Sponsor(bel)marathon met enorme inzet al hun relaties gebeld. Zij deden dat om geld te verzamelen voor de werkzaamheden van Huis aan het Water.

Kees en Anja Huiberts (Katwoude), Edith Markus (Broek in Waterland), Beate Janssen (Monnickendam), Margit van Zon (Zuiderwoude), Michel Daenen (Almere) en Mike Wagenaar (Purmerend) hebben zich met hart en ziel ingezet voor het huis.

Ook gaat hartelijke dank uit naar Leendert Klein, die de live stream van deze Sponsormarathon presenteerde, en naar Emmy Buys, beeldhouwster van de albasten sculptuur die als prijs is uitgereikt aan de Fundraiser van het Jaar 2019: Kees Huiberts.

"Maar bovenal zijn wij enorm dankbaar voor de geweldige welwillendheid en goedgeefsheid van al die vele mensen uit Waterland en omgeving die op deze Giving Tuesday hun gulle giften hebben toegezegd aan Het Huis. De totale opbrengst van ruim € 40.000 heeft al onze verwachtingen ver overtroffen. Jullie zijn geweldig!", aldus Karin Hoogeveen, coördinator en Mattie Hakvoort, voorzitter. 

Meer berichten