Lekker disco-zwemmen.
Lekker disco-zwemmen. ((Foto: Pixabay ))

Nieuwjaarsduik discozwemmen

MONNICKENDAM - Altijd al een Nieuwjaarsduik willen doen? Dit is je kans! Team Sportservice, de Bolder en het Sportfondsenbad Monnickendam houden op 2 januari 2020 de Nieuwjaarsduik discozwemmen in het Sportfondsenbad van Monnickendam.

De grootste Nieuwjaarsduik van Nederland vindt plaats in Scheveningen, maar in het Sportfondsenbad van Monnickendam maken ze er ook een uniek evenement van. Start het nieuwe jaar fris met een duik in het koude water en blijf daarna hangen bij het feestje. Want na de duik kan je disco-zwemmen. De dj zal jullie voorzien van de hitjes van nu en zal het zwembad op zijn kop zetten.

Om 19.00 uur wordt gestart met een gezamenlijke warming-up, daarna telt men gezamenlijk af naar de Nieuwjaarsduik en kan men 20:30 uur blijven discozwemmen. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 100 kinderen deelnemen. Deelname kost € 6,-. Je betaalt bij aanvang aan de kassa van het Sportfondsenbad. Het is verplicht in bezit te zijn van je A-diploma.

Meer info en aanmelden

Ga naar www.teamsportservice.nl/zaanstreekwaterland, klik op Evenementen & Activiteiten en dan op Nieuwjaarsduik discozwemmen om je aan te melden. Let op! Aanmelden is verplicht! Voor vragen neem je contact op met Christopher Manuputty, cmanuputty@teamsportservice.nl

Meer berichten