Charenton Ensemble.
Charenton Ensemble. (Foto: Maarten Kools )

Nieuwjaarsconcert Charenton Ensemble

BROEK IN WATERLAND - Het Charenton Ensemble geeft zondag 5 januari 2020 om 15:00 uur een nieuwjaarsconcert in de Broeker Kerk in Broek en Waterland, met onder meer het fenomenale strijkkwartet opus 59 'Razumosvky' van Ludwig van Beethoven.

Dit strijkkwartet van Ludwig van Beethoven uit 1806 is een meesterwerk uit de strijkkwartet-literatuur. Een uitdaging voor zowel de musici als de luisteraars door de symfonische lengte van het kwartet, de muzikale complexiteit en de moeilijkheidsgraad van het werk. Dit is een bijzondere start van het Beethovenjaar 2020!

Het Charenton Ensemble werd in 2008 opgericht door violist Jeroen Dupont (winnaar Oskar Back Vioolconcours 2007). Het ensemble speelt in wisselende bezettingen en gaf concerten in binnen- en buitenland. Dit nieuwjaarsconcert in de Broeker Kerk is in samenwerking met violiste Margot Kolodziej, altvioliste Anna Magdalena den Herder en cellist Sebastiaan van Halsema.

Nieuwjaarsreceptie

Na afloop zal een feestelijke nieuwjaarsreceptie plaatsvinden in de prachtige Broeker Kerk. Een toast op het nieuwe jaar is bij de toegangsprijs inbegrepen.

Tickets

Volwassenen betalen € 28,-, kinderen tot en met 16 jaar hebben gratis entree. Jongeren/ jong volwassenen betalen € 15,-. Bij binnenkomst in Broek in Waterland is ruime parkeergelegenheid, rondom de kerk is geen parkeergelegenheid.

Voor meer informatie over dit concert en het Charenton Ensemble kunt u contact opnemen met Jeroen Dupont via info@jeroendupont.nl of 06-23391707. www.jeroendupont.nl.

Meer berichten