Kinderen van 5 en 6 jaar die accordeon willen leren spelen zijn welkom met hun ouders voor meer info in de Draai.
Kinderen van 5 en 6 jaar die accordeon willen leren spelen zijn welkom met hun ouders voor meer info in de Draai. ((Foto: Pixabay ))

Accordeon spelen 5-jarigen

BROEK IN WATERLAND - Asaneo start in januari 2020 een snuffelstage van drie maanden voor kinderen van 5 en 6 jaar die accordeon willen leren spelen.

Het lezen van muzieknoten wordt vergemakkelijkt door de noten kleurtjes te geven. Het lesboek heet ook " De Kleurtjes Methodiek". De kleurtjes methodiek is speciaal geschreven voor kinderen van 5 en 6 jaar. Het alfabet is dus nog niet aan de orde! Ook het leren van de bassen, aan de linkerkant van de accordeon, wordt door symbolen uitgelegd.

Op maandag 6 januari 2020 geven de docenten Marian van Vloten en Piet Verzijde informatie over deze snuffelstage van 16:30-17:30 uur. Tijdens dit informatie-uur kunnen de kinderen een kleine accordeon op schoot nemen. Deze kleine accordeons kunnen worden gehuurd.

De informatie- en accordeonlessen worden gegeven in De Draai 33 in Broek in Waterland van 16:30-17:30 uur. Ook zijn de docenten bereid informatie te geven via de telefoon (036-5343603) of e-mail (info@asaneo.nl).

Meer berichten