Huis aan het water.
Huis aan het water. ((Foto: aangeleverd ))

Open dag Huis aan het Water

KATWOUDE - Wereldkankerdag is jaarlijks op 4 februari. Wereldwijd staan mensen die dag stil bij kanker om zo het bewustzijn rondom kanker te vergroten. Verschillende organisaties spannen zich in om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen, te behandelen en mensen met kanker en hun naasten psychosociale ondersteuning te bieden. Elk jaar rond Wereldkankerdag brengen zij hun gezamenlijke aanbod aan zorg en ondersteuning extra onder de aandacht. Huis aan het Water organiseert daarom op 8 februari een open dag. 

Eén op de drie mensen krijgt kanker en bijna iedereen kent wel iemand die kanker heeft. Toch weten veel mensen niet precies wat Huis aan het Water kan betekenen als je met kanker geconfronteerd wordt Het huis biedt informatie, advies, steun of professionele hulp om een zo goed mogelijke kwaliteit van leven te behouden of opnieuw op te bouwen.

Tijdens de open dag is iedereen welkom. Er staan er diverse gastvrouwen voor u klaar. Zij geven u een rondleiding langs alle activiteiten om een indruk te geven wat Huis aan het Water kan betekenen op fysiek en psychosociaal gebied. Wilt u weten of Huis aan het Water ook iets voor u kan betekenen dan zijn er deskundigen vrijwilligers aanwezig die een oriënterend gesprek met u kunnen hebben.

Bent u al gast bij Huis aan het Water? Dan is deze dag een mooie gelegenheid om uw familie en vrienden kennis te laten maken met Huis aan het Water.

Huis aan het Water, Hoogedijk 7A/7B, Katwoude. Meer info via www.stichtinghuisaanhetwater.nl.

Meer berichten