Karmac brengt boeken aan huis.
Karmac brengt boeken aan huis. (Foto: aangeleverd )

Karmac Bibliotheek brengt boeken thuis

WATERLAND - Helaas zijn de bibliotheken gesloten vanwege het COVID-19/ Coronavirus. Zolang het RIVM aangeeft dat er geen verbod is om naar buiten te gaan brengt Karmac bibliotheek boeken aan huis. Dit gebeurt op aanvraag.

Via de website www.karmacbibliotheek.nl kan men de catalogus bezoeken en daar boeken reserveren. (Dit kan ook per e-mail) Alleen boeken uit de eigen gemeente kunnen worden geleend, bij voorkeur in de eigen woonplaats.

Karmac medewerkers zullen hierna telefonisch contact opnemen met de aanvrager, waarna het boek wordt thuisgebracht. Afhankelijk van vraag en aanbod (inzetbaarheid personeel) zal Karmac deze dienst aanbieden.

De boeken worden op de leenpas gezet met een leentermijn van minimaal zes weken. Boeken inleveren is momenteel niet mogelijk. Help ook boeken bij ouderen te krijgen en bij leden die minder mobiel zijn. Via de uitleenpas van de oudere persoon kan men de boeken dan lenen.

Reserveren kan ook per e-mail;

Broek in Waterland: bibliotheekbroekinwaterland@karmac.nl
Ilpendam bibliotheekmonnickendam@karmac.nl
Marken bibliotheekmarken@karmac.nl
Monnickendam: bibliotheekmonnickendam@karmac.nl

Al een boek aangevraagd of gereserveerd?

Leden die een boek hebben aangevraagd of gereserveerd, voordat de bibliotheken werden gesloten op 16 maart, worden benaderd. 

Meer berichten