Vele prijzen bij de Deen Zomerbingo

Algemeen
Vele Markers vielen in de prijzen bij de Deen Zomer Bingo.
Vele Markers vielen in de prijzen bij de Deen Zomer Bingo. (Foto: Pep)

MARKEN - Afgelopen zaterdagavond heeft Deen een super gezellige bingo gehouden. De opbrengst van deze actie betrof €13.186 en komt ten goede aan het Nationaal Ouderenfonds. Karin Bloemen overhandigde zaterdagavond de mooie cheque aan het Ouderenfonds.

De DEEN Zomerbingo werd georganiseerd zonder enig commercieel gewin. De opbrengsten zijn na aftrek van de kosten die gemaakt worden om de bingo te organiseren volledig gedoneerd aan het Nationaal Ouderenfonds. Het Nationaal Ouderenfonds is een landelijk goed doel. Zij zetten zich in voor een samenleving waarin alle ouderen hun leven leiden zoals zij dat wensen. Ook proberen zij eenzaamheid onder ouderen te verminderen. De opbrengst van de DEEN Zomerbingo zal besteed worden in de regio’s waar onze DEEN winkels zich bevinden.

Prijzen

De prijzen zijn op te halen vanaf donderdag 16 juli t/m zondag 2 augustus 2020. Meld je bij het ophalen van jouw prijs bij de servicebalie in het DEEN filiaal en toon jouw orderbevestiging. Zij zullen dan de prijs aan jou overhandigen. Mocht je de orderbevestiging niet meer hebben, zorg dan dat je een geldig legitimatie bewijs meeneemt. Als je een prijs hebt gewonnen die alcoholische producten bevat, moet je 18 jaar of ouder zijn. Anders kan de prijs niet worden meegeven. Dit geldt voor het champagne en rode wijn pakket.