Fotowedstrijd 40 JAAR IVN Waterland

Algemeen
Welke foto wint de fotowedstrijd van IVN Waterland?
Welke foto wint de fotowedstrijd van IVN Waterland? (Foto: aangeleverd)

WATERLAND - IVN Waterland bestaat in 2020 40 jaar. Mooi om stil te staan bij wat zij al 40 jaar doen. De veelsoortige activiteiten die door verschillende werkgroepen tijdens het lange bestaan zijn bedacht. De natuur in Groot Waterland die zij onder de aandacht van het publiek, de deelnemers aan de activiteiten, brengen. Het lijkt hen mooi de natuur en IVN Waterland hoofdonderwerp te laten zijn in een fotowedstrijd.

In verband met de covid-19 crisis is de termijn van inzending verlengd.

De foto’s moeten nieuwe foto’s zijn, die zijn gemaakt tussen 1 januari en 15 augustus 2020 én zijn gemaakt in het gebied van IVN Waterland (zie kaart op de IVN waterland website).

Er zijn vier categorieën waarvoor kan worden ingezonden: Natuur, Landschap, Close up en IVN Waterland 40 jaar jong. De wedstrijd staat alleen open voor amateurfotografen.

Het maakt niet uit met wat voor camera je de foto maakt, het gaat om het beeld en de creativiteit. Foto’s gemaakt met een telefoon zijn uitgesloten van deelname.

Inzendingen

De foto’s moeten digitaal opgestuurd worden naar: snipredactie@gmail.com van IVN Waterland en moeten uiterlijk 31 augustus 2020 in bezit zijn van IVN Waterland.

Voor alle voorwaarden en wijze van inzenden verwijzen we naar de website www.ivn.nl/afdeling/waterland.

De uitslag wordt in september 2020 bekend gemaakt door de jury onder voorzitterschap van Jan Rijnders. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.