Open dag Fitnessclub Monnickendam

Algemeen
Kom gezellig naar de open dag van Fitnessclub Monnickendam.
Kom gezellig naar de open dag van Fitnessclub Monnickendam. (Foto: aangeleverd )

MONNICKENDAM - Heb jij ook te lang stilgezeten tijdens corona? Dan is dit het moment om weer iets te gaan doen op sportief gebied. Kom zondag 13 september naar de open dag van Fitnessclub Monnickendam.

Dit is dé kans om een kijkje te nemen in de fitnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of deze club bij jou past! Wanneer jij je inschrijft tijdens de open dag betaal je geen inschrijfgeld à € 25,- en ontvang je € 10,- shoptegoed om te besteden in de ledenwebshop.

Sporten tijdens corona

In fitnessclub Monnickendam nemen ze verschillende maatregelen om de veiligheid van de leden en collega’s te kunnen waarborgen en te kunnen voldoen aan de richtlijnen van de 1,5 meter-samenleving. Zo zijn er looproutes gemaakt en wordt iedereen gevraagd bij binnenkomst om de handen te desinfecteren. Er is voldoende ruimte tussen de fitnessapparatuur en door de gehele ruimte vind je desinfectiedoekjes om de fitnessapparatuur na gebruik schoon te maken. Toiletten, kleedkamers en apparatuur worden ook regelmatig schoongemaakt. Reserveren voor de fitness en de groepslessen is verplicht. Het goede luchtventilatiesysteem in de club blaast verse lucht van buiten de ruimte in en voert de lucht weer naar buiten af.

Succesformule

We gaan altijd van start met een fitheidstest. Aan de hand van deze resultaten én jouw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er vervolgens een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor jou samengestelde oefeningen voer je uit onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat je de eerste keren dat je bij ons komt sporten intensief begeleid wordt. Vervolgens maken we iedere 6 weken met jou een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen we jouw trainingsschema bekijken en waar nodig aanpassen, een meetafspraak inplannen of jouw conditie testen met de fitheidstest. Zo kunnen we jouw voortgang goed in de gaten houden en indien nodig bijsturen!

Abonnementen

Weet je niet zeker of fitness en het volgen van groepslessen wel iets voor jou is? Probeer het! Een abonnement is namelijk voor drie maanden en vervolgens maandelijks opzegbaar.

Open dag actie

Om te profiteren van deze open dag actie; kosteloos inschrijven en 10 euro shoptegoed op de website kun je ook de hele dag via de website www.fitnessclubnederland.nl/clubs/monnickendam/ inschrijven.

De fitnessclub is te vinden aan de Wilhelminalaan 56, Monnickendam. Tel: 299-652772. Mail:
monnickendam@fitnessclubnederland.nl