Concept Easyslim.nu Purmerend bewijst zich

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Dave ondergaat de ontspannen behandeling. (Foto: aangeleverd))

Concept Easyslim.nu Purmerend bewijst zich

PURMEREND - Nancy Maasland is enthousiast over haar eerste maanden als franchiser van Easyslim.nu in Purmerend. Nadat zij persoonlijk goede resultaten ondervond van het unieke behandeltraject, wilde ze niets liever dan als zelfstandig ondernemer verder met dit concept, dat zich in 44 andere vestigingen in Nederland heeft bewezen. Nancy: “En ook bij mij gaat het in een stroomversnelling.”

Maar wat is Easyslim.nu? Nancy vertelt: “Ons sterke punt is dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures.”

Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Nancy, aanvullend: “Het helpt ook bij cellulite en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt. Zo simpel is het.”

Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke afslankdoel. Bij Easyslim.nu in Purmerend komen klanten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Easyslim.nu Purmerend is gevestigd aan de Amperestraat 13M in Purmerend. De studio is anoniem bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Nieuwgierig geworden? Meld je aan voor een intake & proefbehandeling. Normaal kost dit € 69,- maar voor deze gelegenheid nu voor € 49,-. Voor meer informatie kijk op www.easyslim.nu of bel/app naar 06 36 23 16 07. De actie duurt tot en met 31 oktober.