Online gedenken

Algemeen
Huis aan het Water steekt kaarsjes aan voor overledenen tijdens online gedenkavond.
Huis aan het Water steekt kaarsjes aan voor overledenen tijdens online gedenkavond. (Foto: Pixabay )

KATWOUDE - Jaarlijks organiseert Huis aan het Water een speciale avond voor de bezoekers én medewerkers waarop men bij elkaar komt samen dierbare overledenen te herdenken. Dit jaar is dit helaas niet mogelijk. Om toch een waardevolle avond te creëren, waarin men samen stil staat bij de overledenen die men wil herdenken, is er de mogelijkheid online te herdenken.

Dat zal Huis aan het Water doen op woensdagavond 9 december van 19.30 tot 20.45 uur met de online-herinneringsbijeenkomst. Er wordt deze avond een programma samengesteld met tekst en muziek. Voor elke overledene zal vanuit Huis aan het Water een bloem in een vaas worden gedaan, een kaars worden aangestoken en de naam van de overledene worden opgezegd. Ook is het mogelijk een gedicht, dat van tevoren is opgestuurd, te laten voorlezen door een van de medewerkers van Huis aan het Water.

Wilt u deze avond bijwonen dan kunt u dat laten weten door uiterlijk 3 december een mail te sturen naar de info@stichtinghuisaanhetwater.nl. Voor vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met Karin Hoogeveen: karin.hoogeveen@stichtinghuisaanhetwater.nl