Wandel Expositie met veiling in Watergang

Algemeen
Waterland door Tera te Velde, deelnemer Atelier Watergang.
Waterland door Tera te Velde, deelnemer Atelier Watergang. (Foto: aangeleverd)

WATERGANG - Vanaf 29 november tot en met 13 december aanstaande worden 25 schilderijen geëxposeerd achter de ramen van dorpsbewoners in het pittoreske dorpje Watergang in Waterland.

Ingezonden

Naast het bewonderen van deze kunstwerken, kan men via WhatsApp direct bieden voor de veiling. De opbrengsten komen geheel ten bate van het dorpshuis de Nieuwe Boet. Bij elk schilderij staat het biednummer van het kunstwerk met een WhatsApp nummer. Op 13 december om 17:00 wordt de veiling gesloten. De gelukkige die het hoogst heeft geboden voor het genoemde schilderij krijgt die avond nog een telefoontje. Een feestelijke overdracht van de kunstenaar aan de gelukkige koper zal nader worden gepland.

Cursus bij Atelier Watergang

De kunstwerken zijn gemaakt door de cursisten van Atelier Watergang, onder de bevlogen leiding van Alice Helenklaken. De cursisten hebben met diverse technieken vol enthousiasme aan drie onderwerpen gewerkt: landschap, dieren en mensen.

Frisse neus wandeling

De cursisten nodigen u van harte uit om hun kunstwerken, onder andere in de Dorpsstraat, te komen bewonderen. De start is zondag 29 november vanaf 12:00. Plattegronden, info over de kunstwerken zijn die dag te vinden op het Boetplein, bij het Dorpshuis De Nieuwe Boet. Ook is daar een ‘take away’ te vinden met zelfgebakken lekkernijen van dorpsbewoners. Voor meer info, volg De Nieuwe Boet op Facebook of via https://denieuweboet.nl.