Verbouwing Bakkerij Mastenbroek vandaag van start

Algemeen
Mastenbroek gaat verbouwen
Mastenbroek gaat verbouwen ((Foto: aangeleverd))

MONNICKENDAM - Banketbakkerij Mastenbroek gaat verbouwen. “Tussen 18 en 28 januari creëren wij een tijdelijke winkel in het pand van Boutique Carin aan Noordeinde 36, met dank aan Carin. Hier gaan wij een, beperkt, assortiment gebak en brood voeren en kunnen bestellingen afgehaald worden”, aldus Gerard en Antoinette. Tevens bezorgt Mastenbroek op de postcodes 1141 gratis thuis. “Wij blijven telefonisch bereikbaar en via onze internet site kan er ook gewoon besteld worden.”

Banketbakkerij Mastenbroek is in 1958 door Piet en Griet Mastenbroek geopend. Dit was een woonhuis met een winkel. Het gezin Mastenbroek, pa, ma en hun 3 zoons woonden achter de winkel.

In 1990 is de zaak overgenomen door Gerard en Antoinette en veranderd in een tearoom met banketbakkerij. De woning is bij de winkel getrokken. Pa en Ma Mastenbroek vertrokken naar een woning op de Vesting.

Rigoureuze verbouwing

“Nu 30 jaar na die opening vinden wij het tijd voor een rigoureuze verbouwing. De winkel wordt in zijn geheel gestript en opnieuw opgebouwd. Nieuw plafond, vloer, verlichting en er komt vitrine die dienst kan doen als taartkoeling en in de zomer als vitrine voor ons heerlijke eigen fabricaat schepijs. Net zoals in de winkel in Edam’, aldus Antoinette.

Planning

Als alles volgens planning verloopt kan Mastenbroek vrijdag 29 januari de deuren weer openen van de geheel verbouwde winkel. “We hopen u dan weer te mogen begroeten!”

Openingstijden

De openingstijden op Noordeinde 36 zijn aangepast. Kijk op Facebook en Instagram van Mastenbroek voor de actuele openingstijden.