Online Open Dagen bij de Purmerendse ScholenGroep

Algemeen
Da Vinci College - PSG Purmerend School voor havo, atheneum (vwo), tweetalig havo, tweetalig atheneum (vwo)
Da Vinci College - PSG Purmerend School voor havo, atheneum (vwo), tweetalig havo, tweetalig atheneum (vwo) (Foto: Roger Cremers)

PURMEREND - Als je in groep 8 zit, of je hebt een kind dat in groep 8 zit, sta je voor een belangrijke beslissing. Welke middelbare school wordt het volgend schooljaar? Als je op een open dag in een school rondloopt, kan je sfeer proeven om te kijken of die school bij je past. Nu we in een lockdown zitten, kan dat niet. Gelukkig kan je bij de scholen van de Purmerendse ScholenGroep ook online, vanaf je telefoon of laptop, rondkijken op de Online Open Dagen. Daarnaast kun je ook live meekijken op de data dat we het Open Huis hadden gepland.

Bekijk heel veel filmpjes en leer de school kennen

Op de websites van de scholen kun je de Online Open Dag nu al bekijken. Waar en wanneer je wilt. Kijk rond, leer de school kennen, bekijk heel veel filmpjes en stel je vragen.

Live Open Huis

Op de data waarop we een echt Open Huis hadden willen houden kun je live meekijken en meepraten. Op de Online Open Dag, op de websites van de scholen, staat een knop ‘LIVE’. Daar kun je op deze data live komen kijken. We gebruiken daarvoor een online interactief programma, waarbij iedereen kan meepraten; Wonder.me. Je komt op een pagina terecht waar je een aantal tafels ziet met verschillende onderwerpen.

Meer informatie

Bij die tafels staan docenten waar je je bij kunt aansluiten. Je komt dan in dezelfde cirkel als andere bezoekers. Je wandelt rond en gaat van tafel naar tafel. Luister mee, praat mee en bekijk presentaties. Ga voor meer informatie naar de online open dag van de school en klik op ‘LIVE’.

Overzicht

Voor een overzicht van alle online open dagen: psg.nl/online-open-dagen/