Cas en Joep winnaars online FIFA21 toernooi

Algemeen
Cas, Joep en Jelle ontvingen uit handen van jongerenwerker Ayoub een tegoedbon.
Cas, Joep en Jelle ontvingen uit handen van jongerenwerker Ayoub een tegoedbon. (Foto: aangeleverd)

WATERLAND - Cas Jonk (15) en Joep Walta (14) zijn de winnaars van het online FIFA21 toernooi, georganiseerd door de Bolder. De twee ontvingen als prijs een tegoedbon uit handen van Ayoub Lamarti, tijdelijk jongerenwerker in Waterland. Jelle Oornick (14) is uitgekozen tot sportiefste speler van het toernooi. Ook hij werd beloond met een tegoedbon.

Jongeren konden zaterdag 6 februari 2021 de strijd met elkaar aan gaan tijdens het eerste online  FIFA21 toernooi in de gemeente Waterland. Het idee voor een online toernooi is ontstaan vanuit de jongeren zelf. De jongerenwerkers van De Bolder hebben ervoor gezorgd dat dit evenement Corona-proof waargemaakt kon worden. 

De jongeren konden online vanuit huis meedoen en speelden in een aantal rondes tegen elkaar. Voor de winnaars waren er leuke prijzen te verdienen, maar vooral het plezier en contact met elkaar stonden voorop tijdens deze activiteit. Maar liefst 25 deelnemers deden mee aan dit evenement en de leeftijden varieerden tussen de 11 en 18 jaar.