Nationale complimentendag: Rieta Mulder in zonnetje

Algemeen
Rieta Mulder kreeg op Nationale Complimentendag bloemen -en een dik vet compliment- uit handen van Senna van Ravenswaaij. De bloemen zijn verzorgd en gesponsord door bloematelier Roos.
Rieta Mulder kreeg op Nationale Complimentendag bloemen -en een dik vet compliment- uit handen van Senna van Ravenswaaij. De bloemen zijn verzorgd en gesponsord door bloematelier Roos. (Foto: EVERT RUIS)

MONNICKENDAM - Rieta Mulder kreeg vandaag in het kader van “Nationale complimentendag” een dik vet compliment en een mooie bos bloemen van Bloematelier Roos overhandigd. Vanwege Nationale Complimentendag vroegen wij de lezers van Ons Streekblad en Rodi Waterland online aan wie zij graag een compliment en een bloemetje wilden geven deze dag. Er kwamen vele hartverwarmende, mooie reacties binnen, maar uiteindelijk was Rieta Mulder de gelukkige die einde middag werd verrast met een mooi boeket. 

Familie van Ravenswaaij laat aan de redactie weten dat Rieta deze bos bloemen en het compliment als geen ander verdient. “Eigenlijk kan ik niet eens met woorden goed allesomvattend vertellen wat zij betekent voor ons gezin”, aldus Jenneke van Ravenswaaij. “Rieta bracht rust, ruimte en creativiteit zodat mijn dochter Senna met PDD NOS zich kon ontwikkelen tot een lieve, prachtige en zeer creatieve dochter van bijna achttien jaar waar ik erg trots op ben!” 

In Ons Streekblad van aanstaande donderdag lees je meer over Rieta Mulder die vandaag in het zonnetje werd gezet. Ook lees je een selectie van de complimenten die wij op de redactie binnenkregen in het kader van Nationale complimentendag!