Magazine Dagje uit in Laag Holland valt weer op de mat

Algemeen
Sander en Toine on tour in de Beemster. Zij maakten er een vlog over.
Sander en Toine on tour in de Beemster. Zij maakten er een vlog over. ((Foto: aangeleverd))

REGIO - Veel Nederlandse- en buitenlandse toeristen hebben van Laag Holland, het unieke stukje écht Holland boven Amsterdam, een schilderachtig beeld. Maar dat niet alleen, want Laag Holland kenmerkt zich ook door de vele activiteiten en aan te bevelen evenementen die er worden georganiseerd. Nu corona voor het grootste deel op zijn retour is worden dit er steeds meer.

Een uitgebreid overzicht van evenementen in Purmerend, Beemster, Edam-Volendam, graft, De Rijp, Schermer, Landsmeer, Oostzaan en Waterland is terug te vinden in het magazine Dagje uit in Laag Holland. Het nieuwe nummer valt deze week huis-aan-huis op de mat.

Dagje uit in Laag Holland is een uitvloeisel van een nauwe samenwerking tussen Rodi Media en Bureau Toerisme Laag Holland (BTLH). Het magazine komt drie keer per jaar uit en biedt plek aan zoveel mogelijk ideeën voor leuke activiteiten en uitstapjes. Goed om in de gaten te houden en vooral te bewaren, want het kleurrijke magazine wordt telkens geactualiseerd. En vooral met de zomervakantie in het verschiet biedt het ruim voldoende opties.

Ook TwaanLab participeert in de samenwerking tussen BTLH en Rodi Media vanwege de bereidheid om met enige regelmaat een vlog te maken over een activiteit in Laag Holland. Onlangs was dat weer het geval toen Toine en Sander van TwaanLab voor opnames in de Beemster waren. Bekijk de vlog op https://youtu.be/CcAA8zmfbE0