Bijna inschrijven voor de MOVAK

Algemeen
Tijdens de Movak worden de mooiste hutten gebouwd door de jeugd van zes tot en met twaalf jaar.
Tijdens de Movak worden de mooiste hutten gebouwd door de jeugd van zes tot en met twaalf jaar. ((Foto: aangeleverd))

MONNICKENDAM - In de laatste week van de zomervakantie, 16 tot en met 19 augustus, is er in en om De Bolder MOVAK. Het thema is dit jaar ‘Feest’. MOVAK is vier dagen vol plezier voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. Zij kunnen hutten bouwen, erin slapen als ze willen, zwemmen, een speurtocht houden en meedoen met de Bonte avond. De begeleiding tijdens de MOVAK is in handen van een enthousiaste groep vrijwilligers.

Inschrijven voor de MOVAK kan alléén door op maandag 28 juni tussen 08.00 en 00.00 uur de kinderen aan te melden via het inschrijfformulier op de website van De Bolder. Bij teveel aanmeldingen wordt er geloot op dinsdag 29 juni. Als uw zoon/dochter ingeloot wordt krijgt u bericht via mail. Pas na betaling is de plek definitief. De betaling zal gaan via automatische incasso. Alleen aanmeldingen ontvangen via de website op maandag 28 juni doen mee voor de loting en het is alleen mogelijk uw eigen kind(eren) aan te melden. Bij aanmelden gaat u akkoord dat er foto’s en filmpjes worden gemaakt voor social media.

De kinderen mogen een nachtje (woensdagnacht) blijven slapen in de zelfgebouwde hut. Let op: de kinderen lunchen iedere dag thuis. De kosten voor de MOVAK bedragen € 45,- per kind; dat is inclusief alle activiteiten.

Helpende handjes

Heeft u nog wat tijd over? De Bolder is nog op zoek naar vrijwilligers die tijdens de MOVAK kunnen helpen. Ook extra hout dat u bijvoorbeeld over heeft is meer dan welkom. Neem hiervoor contact op met De Bolder via info@bolder.com en tel: 0299-650560.