Ben jij een kei in toetjes maken en lekker koken?: De Bolder zoekt vrijwilliger

Algemeen
Het team van de open eettafel.
Het team van de open eettafel. (Foto: aangeleverd)

MONNICKENDAM - Sociaal Cultureel Centrum De Bolder is op zoek naar een vrijwilliger voor de activiteit ‘Samen koken en dineren’ en voor de activiteit ‘Open eettafel’. Deze activiteiten zijn  één  keer in de maand, op de vrijdag. De Open eettafel is ’s middags om kwart over twaalf. Hier kunnen deelnemers aanschuiven voor een lekkere warme maaltijd en een toetje. Samen koken en dineren is van vijf uur ’s middags tot negen uur ’s avonds. De naam zegt het al; samen koken, omdat dit gezellig is en dit ook weer samen opeten. 

Angela Kroon, woordvoerder De Bolder: “We zoeken een enthousiaste kok die het overzicht kan houden, het leuk vindt te coördineren en lekker kan koken. Het is een vrijwillige functie voor circa een jaar. De vrijwilliger die dit jaren heeft gedaan heeft momenteel andere bezigheden. Je hoeft natuurlijk geen kok van beroep te zijn, maar het is wel belangrijk dat je lekker kunt koken en dat je het leuk vindt om dit enthousiasme over te brengen op de deelnemers aan de activiteit. Wil je bij de activiteit ‘Open eettafel’ komen helpen? Dan is het fijn als je goed kunt koken en heerlijke toetjes kunt maken.”

Gezelligheid

Ontmoeten, koken en dineren is vooral bedoeld voor de gezelligheid, om te ontspannen en om andere mensen te leren kennen waarmee er gezellig gekookt, gegeten en gekletst kan worden. De activiteit ‘Open eettafel’ is er ook voor de gezelligheid en voor degenen die het fijn vinden dat ze meteen kunnen aanschuiven voor een warme middagmaaltijd. 

Interesse?

Angela Kroon: “We zoeken in ieder geval een vrijwilliger voor beide activiteiten. Maar je kunt ook kiezen voor één activiteit.” Interesse? Neem dan vanaf 9 augustus contact op met Angela Kroon via: 0299-650 560. E-mail: info@debolder.com