Vertrouwd winkelteam in gloednieuwe Albert Heijn Monnickendam ‘t Spil

Algemeen
Het team van Albert Heijn Monnickendam ‘t Spil staat dinsdag 12 oktober om 16:00 uur klaar om iedereen te verwelkomen.
Het team van Albert Heijn Monnickendam ‘t Spil staat dinsdag 12 oktober om 16:00 uur klaar om iedereen te verwelkomen. (Foto :Albert Heijn, Pieter Hulleman.)

MONNICKENDAM -  Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN in het Monnickendamse winkelcentrum ’t Spil een Albert Heijn. Deze winkel krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. Albert Heijn Monnickendam ’t Spil voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. De opening vindt plaats op dinsdag 12 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager André Avé en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Verbouwing pand ‘t Spil

Het pand aan ’t Spil 37 wordt momenteel ingrijpend verbouwd. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Opening AH Edam

Op dinsdag 5 oktober gaat er nog een nieuwe Albert Heijn open. Deze winkel, ook een voormalige DEEN, zit aan de Langemeerstraat 2B in Edam.