Sleuteloverhandiging van sociale huurwoningen M’dam aan Wooncompagnie

Algemeen
Wethouder Ton van Nieuwkerk nam de honneurs waar voor wethouder Theo van Eijk en gaf de sleutels aan Stefan van Schaik van Wooncompagnie, de verhuurder van de sociale huurwoningen.
Wethouder Ton van Nieuwkerk nam de honneurs waar voor wethouder Theo van Eijk en gaf de sleutels aan Stefan van Schaik van Wooncompagnie, de verhuurder van de sociale huurwoningen. (Foto: Evert Ruis)

MONNICKENDAM - Afgelopen woensdag vond de sleuteloverhandiging plaats van de 20 sociale huurwoningen van het wooncomplex M’dam aan de Pierebaan. Wethouder Ton van Nieuwkerk nam de honneurs waar voor wethouder Theo van Eijk en gaf de sleutels aan Stefan van Schaik van Wooncompagnie, de verhuurder van de sociale huurwoningen. 

Groot aantal starters en senioren hebben een mooie plek gevonden om te wonen.

Het wooncomplex is ontwikkeld door BMB ontwikkeling en omvat 62 appartementen, waarvan 20 sociale huurwoningen, 21 sociale koopwoningen en 21 vrije sector koopwoningen. 

Wethouder Theo van Eijk: “Apetrots zijn wij als gemeente Waterland op de realisatie van deze nieuwe duurzame appartementen! De circulaire houtbouw, een EnergiePrestatieCoëffi cient (EPC) van 0,0 en een volledig all-electric gebouw dragen bij aan de duurzaamheidsambitie van de gemeente Waterland. Mooi dat alle appartementen bewoond gaan worden door inwoners uit Waterland, waarbij ook een groot aantal starters en senioren een mooie nieuwe plek hebben gevonden om te wonen.”