Wat kan een paard voor jou betekenen?

Algemeen
Paarden reageren op wie ze werkelijk voor zich hebben staan.
Paarden reageren op wie ze werkelijk voor zich hebben staan. ((Foto: aangeleverd))

Paarden zijn van nature fantastische therapeuten. Zij leven namelijk volledig in het hier en nu. En doordat zij willen weten of ze met jou kunnen overleven, kijken zij dwars door alle maskers en laagjes heen. Zij reageren op wie zij werkelijk voor zich hebben staan. Het lijkt soms zelfs alsof ze gedrag spiegelen. Ze nodigen je uit om puur jezelf te zijn; want iedereen is op zijn sterkst als je jezelf blijft. Geen vertoon maar je ware-jij.

We werken met het oerinstinct van de paarden

Iedereen is welkom bij Silver’s Run, van jong tot oud. Voor de één kan dit zijn met een concrete hulpvraag, voor de ander een onbestemd gevoel waar de vinger niet opgelegd kan worden.

Wij hebben jarenlang ervaring in het begeleiden van de mens en paard in de communicatie, en met name de vertaling van hetgeen het paard laat zien. Daarnaast wordt er altijd onderzocht in welke systemen een situatie of probleem zich voordoet.

In 3 één-op-één sessies word je begeleid door onze coach en paarden, naar antwoord en inzicht. Voor dit mooie avontuur heb je geen ervaring met paarden nodig.

Benieuwd wat Silver’s Run voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons of kijk op www.silversrun.com voor meer informatie.