123Keukens&Apparatuur heeft nieuwe showroom in Watergang

Partnerbijdrage
 Norbert Torsing en collega Jan bij de toonbank van 123Keukens&Apparatuur.
Norbert Torsing en collega Jan bij de toonbank van 123Keukens&Apparatuur. (Foto: aangeleverd)

WATERGANG - Online kun je veel keukens vinden, maar eentje écht ervaren? Dat doe je pas als je erin staat. En dat kan in de vernieuwde showroom van 123Keukens&Apparatuur in Watergang. Hier zijn veel verschillende keukens te vinden: van de nieuwste trends tot klassieke varianten. Klanten kunnen hierdoor genoeg inspiratie opdoen om hun ultieme droomkeuken te vinden. En die keukens worden tot leven gebracht in een 3D-tekening door de ontwerpers van 123Keukens&Apparatuur.

Hoe je het verschil ziet tussen een werkblad van kunststof of natuursteen, of hoe een matgelakt keukenkastje aanvoelt? “Dat soort dingen kun je niet ervaren van achter een computerscherm”, zegt bedrijfsleider Norbert Torsing. “Een goede indruk krijg je pas echt in de showroom”.  De keuze is dan ook ruim, in het filiaal dat dit jaar nog is vernieuwd. Er zijn veel nieuwe keukens te vinden, maar Norbert geeft aan dat er nog veel meer mogelijk is. “We hebben veel in de showroom staan, in allerlei stijlen. Maar er zijn altijd meer opties, omdat we alles op maat maken. We werken met 85 leveranciers, dus we kunnen (bijna) alles naar wens maken!”

Keukentrends

Dat vraagt om de enige kennis en ervaring. Dat hebben Norbert en collega Jan. Samen hebben ze ruim 50 jaar ervaring en weten ze goed wat de laatste ontwikkelingen zijn op keukengebied. “Ultramat komt in de plaats van hoogglans. Daarbij zie je minder vingerafdrukken en het is makkelijk schoon te houden. Zwart en andere donkere kleuren worden vaak gecombineerd met goud- en metaalaccenten. Zoals een koperkleurige kokendwaterkraan en spoelbak. Maar wit blijft uiteraard populair. We zien ook vaker een combinatie van kleur in één keuken. Wat veel mensen niet weten, is dat vrijwel elke kleur mogelijk is. Zo kun je het precies afstemmen op jouw interieur.”

Keukenontwerp in 3D

Klanten kunnen niet alleen langskomen voor inspiratie. Norbert en Jan helpen ze namelijk ook aan een keukenontwerp op basis van de wensen, budget en mogelijkheden. Daarbij gaan ze graag een stapje verder. Norbert geeft aan: “We maken altijd een 3D-ontwerp, zodat je goed kan zien hoe de keuken eruit komt te zien. Zo komt de droomkeuken van onze klanten tot leven.”

Scherpe prijzen

De hoofdprijs betalen? Dat doen de klanten niet volgens Norbert. “Klanten komen voor mooie keukens tegen scherpe prijzen. Dat geldt overigens ook voor apparatuur. We kijken ook mee als er al een offerte is, zodat de klant niet teveel betaalt bij een ander.”

Wie meer informatie zoekt over het assortiment van keukens en apparatuur, kan deze op de website van 123Keukens&Apparatuur vinden. Langskomen kan natuurlijk ook.  Norbert nodigt iedereen uit die een keuken zoekt of nieuwe apparatuur nodig heeft. “Kom gerust langs voor inspiratie of maak een afspraak. De koffie staat klaar!”