Sterren Stralen Actie Rotaryclub voor Speeltuin Monnickendam

Algemeen
Traditiegetrouw gaat, met de plaatsing van de kerstboom op de Middendam in Monnickendam, ook de Sterren Stralen Actie van Rotaryclub Monnickendam van start.
Traditiegetrouw gaat, met de plaatsing van de kerstboom op de Middendam in Monnickendam, ook de Sterren Stralen Actie van Rotaryclub Monnickendam van start. (Foto: aangeleverd)

MONNICKENDAM - Traditiegetrouw gaat, met de plaatsing van de kerstboom op de Middendam in Monnickendam, ook de Sterren Stralen Actie van Rotaryclub Monnickendam van start. Dit jaar is het doel van de actie om geld in te zamelen voor Speeltuinvereniging Monnickendam, zodat de club bij kan dragen aan de financiering van een nieuw materialenhok en een rolstoelschommel.

De Sterren Stralen actie begint op stoom te komen. Jaarvoorzitter Wouter Muijsers: “Dit jaar is de actie anders dan andere jaren, omdat we helaas geen activiteiten bij de boom kunnen laten plaatsvinden en er ook geen kerstmarkt is. Daarom hopen we ook met deze oproep zoveel mogelijk mensen te mobiliseren om één van onze leuke artikelen te kopen. Voor zichzelf, voor een relatie of voor onder de kerstboom.”

Sterren Stralen Actie 

Rotaryclub Monnickendam brengt dit jaar verschillende artikelen aan de man: een insectenhotel voor €10, een 30 cm hoge kaars van de Speeltoren voor €20 en een wijnpakket voor €25. Wouter: “Door de verkoop van deze artikelen én door de bijdrage van onze vele sponsoren, dragen we ons steentje bij. Voor de kaars van de Speeltoren is inmiddels een intekenlijst. Vanwege de grote vraag worden die pas begin 2022 uitgeleverd. Daarnaast vinden ook de insectenhotels gretig aftrek. Deze zijn ook verkrijgbaar bij NiMo Boek in Monnickendam. Een ‘natuurlijk’ goed cadeautje voor familie met een tuin! Tot slot zijn er voor de voortreffelijke wijnpakketten ook échte wijnliefhebbers. Kortom: er is voor iedereen wel een cadeautje dat aanspreekt.”

Sponsors

Voor elk onderdeel is er een hoofdsponsor gevonden. “Voor de boom is dat Van Hattum en Blankevoort & Friso Civiel. Hoofsponsor van het wijnpakket is Restaurant Joon. Putter & Zn heeft het insectenhotel geadopteerd en Heeres Assurantiën is hoofdsponsor van de kaars. Een grote groep aanvullende sponsoren én een gift van de Rotary Foundation, zorgen voor een fijne start van deze actie. Alle sponsoren staan vermeld op het sponsorbord bij de kerstboom aan de Middendam.”

Verkoop

De artikelen zijn te koop bij het havenkantoor van Jachthaven Waterland (Galgeriet 5) in Monnickendam, maar kunnen ook eenvoudig per mail via speeltuin@rcmonnickendam.nl besteld worden of telefonisch / via whatsapp op 06-5373 5000. Zoals gezegd is het insectenhotel ook verkrijgbaar bij NiMo Boek in Monnickendam.