TOP2000 kerkdienst Waterland via omroep PIM

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

WATERLAND - Als gevolg van de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om de TOP2000 dienst in de Opstandingskerk door te laten gaan. Maar de opname wordt op dinsdag 28 december om 20.00 uur uitgezonden via omroep PIM. Ook zal deze op woensdag 29 en donderdag 30 december om 15.00 uur en 20.00 uur herhaald worden.

Het thema van de dienst is ‘Come together’.  ”Ondanks dat we niet bij elkaar in de kerk kunnen zijn, hopen we dat u de verbinding ervaart door de muziek en dat het u kracht geeft.”

De collecte tijdens de dienst is bestemd voor de vluchtelingenkinderen in Griekenland. Een gammele tent. Extreme kou of juist de ondraaglijke hitte. Onveiligheid. Gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen, sanitaire voorzieningen. Maar misschien wel het ergst van alles: de uitzichtloosheid, het jarenlange, onzekere wachten. Dat is de realiteit waarin duizenden kinderen in Griekse vluchtelingenkampen opgroeien. “Wij gunnen hen een beter leven! Daarom komen we in actie. Doe mee! Geef licht aan vluchtelingenkinderen in Griekenland. U kunt bijdragen via de QR code.”

Afbeelding