voor singles

Doe mee aan de gratis kerst-webinar en vergroot je kans om je partner te vinden

Algemeen
Anders dan bij stellen zijn singles zich bewust dat stellen en gezinnen de gezelligheid van elkaar hebben in coronatijd.
Anders dan bij stellen zijn singles zich bewust dat stellen en gezinnen de gezelligheid van elkaar hebben in coronatijd. (Foto: Josh Willlink voor Pexels)

REGIO - De hele dag thuis werken, je pauze voor koffie en lunch ook in je eentje, en dan ’s avonds nergens naar toe kunnen om te ontspannen. Lange dagen op jezelf aangewezen zijn is best een uitdaging. Voor singles is het in de lockdown zwaar.

‘Af en toe vlieg ik tegen de wanden op’

De rek is er uit bij de singles

Als datingcoach merkt Denise Janmaat al enige tijd dat de rek eruit is bij singles. Ze zijn zich nog meer dan anders bewust dat stellen en gezinnen de gezelligheid van elkaar hebben. Op elkaar kunnen terugvallen als de muren even op ze afkomen. Samen even dat kopje koffie tussendoor en dat praatje. De singles moeten er in hun eentje mee dealen.

Verlangen naar relatie groeit

De beperkende maatregelen en nu de strenge lockdown maken dat het verlangen naar een relatie groeit. De singles kiezen er vaker voor om in deze periode op een rijtje te zetten wat ze graag zouden willen in een relatie. “Ze kloppen bij me aan om helder te krijgen wie goed bij ze zou passen, wat ze verwachten van een partner en van een relatie. Ze zien in hun naaste omgeving veelal genoeg voorbeelden van relaties en ook daarmee kunnen ze hun wensen helder krijgen.”

De datingexpert die in 1998 de eerste datingsite van Nederland startte, merkt ook dat de lockdown door vele singles als kans wordt gezien om aandacht te besteden aan het daten. Omdat menige single het enorm lastig vindt om ‘De Ware’ te vinden, merkt ze dat er vaker om hulp wordt gevraagd. ‘Ze vragen welke datingsite ze het beste kunnen kiezen, hoe ze een leuke profieltekst kunnen schrijven, willen tips om in deze tijd met zoveel beperkingen toch te kunnen daten, et cetera.’

Wie zoeken ze?

Denise Janmaat merkt ook dat vele singles nog niet goed helder hebben wie ze nu precies zoeken. Vaak blijven ze daar te vaag in, waardoor ze talloze contacten hebben die op niets uitlopen. Dat levert teleurstellingen op en frustreert. Ze zijn dan in staat om het bijltje erbij neer te gooien.

Met de door haar ontwikkelde Succes-Strategie leidt Denise de singles op gestructureerde wijze door het woud van het daten. Die houvast levert heldere inzichten op. Daardoor wordt het vele malen makkelijker om de juiste keuzes te maken en te gaan voor wat de door haar gecoachte single echt graag wil. Daarmee verloopt de zoektocht sneller en zijn er minder dates nodig om De Ware tegen te komen.

Er is speciale aandacht voor de wijze waarop je elkaar tijdens de lockdown kunt ontmoeten. Hoe je toch de gelegenheid krijgt om elkaar beter te leren kennen en er een beginnende relatie uit te laten ontstaan.

Durven verleiden en veroveren

Dat Denise Janmaat haar werk met veel plezier al zovele jaren doet, is te merken aan haar bevlogenheid. Zij weet door haar meer dan 23 jaar ervaring dat er voor elke single die dat wil een partner te vinden is. “De kunst is om met die single te ontdekken hoe hij of zij kan laten zien hoeveel moois er in hem of haar schuilt. Soms moeten ze dat zelf ook nog ontdekken of onder ogen durven zien. En nog leren hoe ze dat verleiden en veroveren nou moeten doen. Dat ook te durven. Dat maakt dat voor mij het begeleiden van singles zo leuk. Iedereen is anders, doet anders, heeft andere wensen en verlangens. Zorgen dat ze worden opgemerkt door degene die goed bij hen past, is het mooiste dat er is.”

Hart voor de singles

Ze heeft hart voor de singles, is betrokken bij ze en begeleidt ze op heel persoonlijke wijze. ‘Ik gun ze het geluk en de liefde die ik zelf al zolang mag ervaren.’ Daarom gaat Denise tweede kerstdag naar kantoor om een gratis live webinar te verzorgen voor de singles die werk willen maken van het vinden van hun partner. “Als ik hen daarmee op het goede spoor kan zetten met veel tips en voorbeelden om van deze lockdown het meest positieve te maken omdat ze de liefde van hun leven vinden, dan ben ik daar blij mee.”

Het webinar vindt online plaats op tweede kerstdag, 26 december 2021, van 11.00 tot 12.00 uur. Singles kunnen zich via de website gratis registreren.