PvdA Waterland houdt enquête onder jongeren over zoeken naar woningen

Algemeen
Vlnr Jelmer Stolk (nr 4), Symen Steege (nr 5), Petra van Lint (nr 1), Henk van Berkum (nr 2), Alexander Kaars (nr 3).
Vlnr Jelmer Stolk (nr 4), Symen Steege (nr 5), Petra van Lint (nr 1), Henk van Berkum (nr 2), Alexander Kaars (nr 3). (Foto: Tessa Posthuma de Boer)

WATERLAND – De PvdA Waterland is benieuwd naar de moeilijkheden die jongeren ervaren bij het zoeken naar een woning in deze gemeente. Met een enquête onder deze doelgroep wil ze daar meer over te weten komen. Alle jongeren van 18-35 jaar kunnen de enquête tot 20 januari 2022 invullen. .

Ook wil de PvdA van deze jongeren te weten komen of ze het met de partij eens zijn dat er tijdelijke jongerenwoningen kunnen komen op terreinen die toch maar liggen te wachten op woningbouw. Waarom zou je die grond niet gebruiken? En jongeren willen graag op zichzelf gaan wonen.

De resultaten van deze enquête biedt de PvdA na 20 januari aan aan de wethouder die gaat over wonen. Ook zal de PvdA-fractie de resultaten zelf gebruiken om actief te blijven zoeken naar oplossingen voor de woningcrisis.

Het invullen van de enquête duurt maar zo’n vijf minuten en de gegevens worden vanzelfsprekend anoniem verwerkt. Gebruik eventueel de QR-code

Mail voor meer informatie naar waterland@pvda.nl of psvanlint@quicknet.nl

Jongerenwoningen Ilpendam.
Afbeelding