Maak je eigen kerst-selfie bij Rotary Club Monnickendam - 3FM Serious Request: De Lifeline komt naar waterland

Nieuws
3FM  Serious Request komt naar Waterland.  (Foto: Roy Etman / NPO 3FM)
3FM Serious Request komt naar Waterland. (Foto: Roy Etman / NPO 3FM) rodi.nl

MONNICKENDAM - 3FM Serious Request: De Lifeline komt zaterdag 22 december door Monnickendam! Radio DJ’s Sander Hoogendoorn en Eva Koreman hebben tijdens hun wandeltocht naar Hilversum ook een tussenstop op de Middendam. Rotaryclub Monnickendam heeft voor deze gelegenheid een extra actie bedacht rondom de sfeervolle kerstboom.

In de kerstachtige setting van de binnenstad kun je van 16.00 tot 18.00 uur je eigen kerst-selfie maken. Er staat speciaal voor deze actie een mooie, historische arrenslee op sneeuw voor je klaar en de kerstboom op de achtergrond is sfeervol verlicht. Voor een extra feestelijke foto is er ook gezorgd voor een sneeuwmachine. Als dat geen superfoto wordt!

Direct deelbaar


De foto wordt voor je gemaakt met je eigen mobiele telefoon, zodat je deze daarna gelijk voor je kerstwensen via WhatsApp en Messenger kunt gebruiken, maar ook direct kunt posten op social media. Per foto wordt een minimale bijdrage van € 3,00 gevraagd voor Serious Request. Meer doneren mag natuurlijk altijd! De opbrengst van deze ludieke actie komt geheel ten goede aan 'Reanimeren in Nederland' van 3FM Serious Request.

Extra actie


Deze actie is een extra actie van Rotaryclub Monnickendam, die naast de bestaande Sterren Stralen actie plaatsvindt op de Middendam. Ook op zaterdag 22 december is het, net als voorgaande zaterdagen, nog mogelijk om sterren à € 5,00 te kopen voor de sterrenboom. De opbrengst van deze actie gaat naar het eigen project waarbij in 2019 EHBO-les gegeven gaat worden aan de kinderen van groep 7 en 8 van alle basisscholen in Monnickendam.
Meer informatie over de tijdelijke actie is te vinden op: https://kominactie.npo3fm.nl/actie/maak-een-kerst-selfie. Meer informatie over het Sterren Stralen project is te vinden op www.sterrenstralenmonnickendam.nl.