Kunst op station Noord.
Kunst op station Noord. ((Foto: Aangeleverd ))

Fietsen langs kunst en natuur in Waterland

WATERLAND - Ontdek hoe kunst en natuur nauw met elkaar verweven zijn tijdens een fietstocht door Waterland op zondag 19 mei van 13.00 tot 16.00 uur.

Op station Noord in Amsterdam kijk je naar een kunstwerk over de natuur van Waterland. Kunstenaar Harmen Liemburg vertelt je over zijn kunstwerk en de verbinding met het landschap. Daarna stap je op de fiets. Terwijl je fietst door Waterland kijk je naar vogels die ook in het kunstwerk voorkomen. Onderweg wordt gepauzeerd in het landelijke dorpje Holysloot waar de fietstocht vervolgd wordt.

Prijs volwassene: € 19,50, Prijs kinderen t/m 12 jaar: €15,00, De prijs is inclusief kop koffie/thee en taart. Meer informatie bij boswachter Inga Tessel via i.tessel@staatsbosbeheer.nl. Aanmelden via: https://tinyurl.com/y3wrtxg6

Startlocatie: Station Amsterdam-Noord, in de hal voor de supermarkt. Afstand fietstocht: 25 km.Neem zelf een fiets mee! Houd rekening met slecht weer.
Deze excursie is in samenwerking met kunstenaar Harmen van Liemburg en het GVB. Mindervaliden toegestaan, mits zij kunnen fietsen. Honden zijn niet toegestaan.

Meer berichten