Zwem- en Sportspektakel

MONNICKENDAM - Zit jij in groep 3 t/m 8 en heb jij in de vakantie zin om te sporten? Kom dan deelnemen aan de activiteiten van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland. Meld je aan voor het Zwem- en Sportspektakel op maandag 21- en dinsdag 22 oktober!

Ben je in bezit van minimaal een A-diploma en houd jij van zwemmen? Op maandag 21 oktober tussen 13:00 en 14:30 uur kan je deelnemen aan waterpolo, mat lopen, vlotvaren, materiaal opduiken en vrij zwemmen in het Sportfondsenbad in Monnickendam (Wilhelminalaan 54). De entree is € 3,70 per kind (betalen aan de kassa).

Sportspektakel 

Wil jij lekker in beweging zijn? Op dinsdag 22 oktober tussen 11:00 en 13:00 uur is er genoeg te doen in sporthal 't Spil in Monnickendam (Het Spil 12). Er zijn clincs van The Monks (basketbal) en En Cavant (schermen). Daarnaast zijn er veel meer sport en spelactiviteiten zoals: Panna KO, bootcamp, knotshockey en meer! Deelname is gratis. Wel vragen wij een vrijwillige bijdrage voor het goede doel. Deze volledige opbrengst gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur en kan je bij aanvang doneren.

Meer info en aanmelden

Ga naar www.teamsportservice.nl/zaanstreekwaterland, klik op Evenementen & Activiteiten en dan op Zwemspektakel Monnickendam en/of Sportspektakel Monnickendam om je aan te melden. Meer info? Neem contact op met Christopher Manuputty, cmanuputty@teamsportservice.nl.

Meer berichten