Werkgroep Kerk naar Buiten organiseert openluchtdienst op Hemmeland

MONNICKENDAM – De werkgroep Kerk naar Buiten van de Protestantse Gemeente Monnickendam organiseert op zondag 7 juli om 10:00 de jaarlijkse Openluchtdienst op het Hemmeland in Monnickendam. Ds. Petra de Nooy uit Den Haag zal voorgaan in de dienst met als thema "Zit het in je… natuur?".

Ds. Petra de Nooy, pionier-predikant uit Den Haag, is al vaker voorgegaan in Diensten met Belangstellenden in Monnickendam en zal dit jaar de Openluchtdienst leiden. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door The Young Spirit Singers uit Stroet. Onder leiding van dirigent Chris de Kroon zingen zij in kerkdiensten, maar ze hebben ook al verschillende musicals uitgevoerd.

Ook wordt de World Servants groep uit Monnickendam tijdens de Openluchtdienst uitgezwaaid. Zij hebben het afgelopen jaar diverse acties georganiseerd om geld in te zamelen waarmee ze projecten gaan uitvoeren in Afrika en Zuid-Amerika. In de dienst zal er een moment zijn waarin hen de zegen wordt meegegeven.

Indien het weer niet meewerkt wordt de dienst verplaatst naar de Opstandingskerk, Graaf Willemlaan 1 te Monnickendam. De kerkklokken zullen in dat geval luiden en de route naar de kerk wordt met bewegwijzering aangegeven.

Meer berichten