Paul Kuijt in de winkel aan de Breedstraat.
Paul Kuijt in de winkel aan de Breedstraat. ((Foto: aangeleverd))

Pontman Schoenen bestaat 90 jaar!

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND - Pontman Schoenen is sinds vele decennia een begrip in Purmerend en wijde omgeving. Sterker nog, de schoenenzaak viert dit jaar het 90-jarig jubileum.

Het was Jaap Pontman die de zaak in 1929 startte in de Willem Eggertstraat. In 1959 is de winkel verhuisd naar de huidige locatie in de Breedstraat, middenin het centrum van Purmerend. De winkel is in 1968 overgegaan naar de familie Kuijt en in 1993 heeft Paul Kuijt de winkel overgenomen van zijn ouders.

Na meerdere verbouwingen, waarbij in 2003 ook bouwkundig veel aangepast is aan het pand, heeft de winkel in 2016 nog een metamorfose ondergaan.

De Floris van Bommel wand, waarop 32 modellen geplaatst kunnen worden met bijpassende riemen, is de blikvanger van de winkel. Naast Floris van Bommel staan er voor de heren o.a. Magnanni, Dubarry, van Bommel en Australian op de planken. Voor de dames hebben wij de bekende merken als Gabor, Via Vai, DL Sport, Peter Kaiser, Marcos Nalini, Hassia en Durea in huis.

Wij verkopen daarnaast ook tassen van de merken Bulaggi, Burkely en Peter Kaiser en sokken van het merk Falke.

Om het 90-jarig bestaan te vieren geven wij in de maand oktober bij aankoop van een paar schoenen een jubileumcheque en een kleine verrassing kado, zolang de voorraad strekt!

Wij verwelkomen u graag in onze gezellige winkel, waar u, onder het genot van een kopje koffie, een keuze kunt maken uit ons ruime assortiment.

Meer berichten