Jelle aan het werk in zijn garage waar hij alle apparaten uit elkaar haalt en oud ijzer verzamelt.
Jelle aan het werk in zijn garage waar hij alle apparaten uit elkaar haalt en oud ijzer verzamelt. ((Foto: Rodi Media/SZ))

Jelles klus- en metaalhandel

  Bedrijf in Beeld

BROEK IN WATERLAND – Zelf niet handig en geen zin in rompslomp, maar toch de keuken of de slaapkamer onder handen nemen? Of wilt u de schuur eens opruimen en komt u er maar niet aan toe, omdat het wegbrengen van de oude spullen zoveel tijd in beslag neemt? Dan bent u bij Jelles klusbedrijf aan het juiste adres.

Jelle: "Ik kan alles, van kleine klusjes zoals schilderijen ophangen tot aan kozijnen vervangen en kleine verbouwingen in en om huis. Uiteraard schakel ik in dit soort gevallen mijn netwerk in. Schroom niet om te vragen, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!", aldus de ervaren klusser.

Oud ijzer

Jelle houdt zich tevens bezig met het ophalen van oud ijzer. "Ik haal alles op bij de mensen thuis van oud ijzer, behalve wasmachines. Denk aan koffiezetapparaten (ook van horeca), magnetrons, ovens. Alles waar oud ijzer in zit verzamel ik!"

Werk uit handen

"Het is fijn om de mensen een hoop werk uit handen te nemen. Sommige mensen hebben geen auto, of geen trekhaak, dan is het geen probleem voor mij om even met de kar langs te rijden. Ik merk zelf dat mensen hier problemen ondervinden sinds onze eigen stortplaats Monnickendam dicht is. Voor mij is het geen probleem om even naar de stortplaats in Purmerend te rijden.(Let op: momenteel is de stortplaats Purmerend gesloten i.v.m. maatregelen coronavirus). Voordeel voor mij is dat ik de verzamelde apparaten op mijn werkplaats aan huis op mijn gemak uit elkaar haal. Het oud ijzer, koper en messing kan ik dan weer wegbrengen en dat levert mij weer wat geld op", aldus Jelle.

Info via Jelle, tel: 06-17140624.

Meer berichten