“Op een prettige manier de confrontatie aangaan met jezelf”

Partnerbijdrage
Jeroen Beekman
Jeroen Beekman (Foto: EVERT RUIS)

MONNICKENDAM – Stel je wilt verder met je carrière, een stapje hogerop. Meer verantwoording, meer uitdaging. Je weet dat je het kan, en toch zijn eerdere pogingen om dit doel te bereiken mislukt. Hoe kan dit? En wat kun je eraan doen zodat je uit die vicieuze cirkel komt? Bij deze carrièregerichte- en ook vele andere- vragen kan coach Jeroen Beekman jou helpen. In 5 sessies van een uur gaat Beekman met jou aan de slag om het beste uit jezelf te halen.

Partnerbijdrage dossier

Jeroen Beekman coaching

“Inzicht krijgen in jezelf is de eerste stap en daarna gaan we gezamenlijk aan de slag om oude patronen- en belemmerende overtuigingen- te doorbreken. Met als resultaat het bereiken van je doel; dit kan een carrièreswitch zijn, een leidinggevende functie maar ook het leren omgaan met onverwerkte emoties zoals bij een echtscheiding of adoptie”, aldus Beekman. Vaak zijn er onbewust onderliggende thema’s die iemand blokkeren om verder te komen. Zowel op het gebied van de carrière als privé.

Inzicht in jezelf

“Inzicht in jezelf en in die thema’s zorgen ervoor dat je in staat bent om die blokkades op te heffen.” En daar kan Beekman bij helpen door het stellen van vragen. “Heel veel vragen, doorvragen en reflecteren. Dat is wat we gaan doen. Ik ga ook vervelende vragen stellen, maar van de cliënten met wie ik een coaching traject ben ik aangegaan hoor ik dat ik hen op een prettige manier kan confronteren met henzelf.” En die confrontatie is volgens Beekman nodig om patronen en onderliggende thema’s helder te krijgen.

Identiteit

Onderliggende thema’s en patronen die bij mensen vaak tot blokkades leiden zijn onder andere perfectionisme, onzekerheid maar ook identiteitsvragen. “Sommige mensen ontlenen hun identiteit volledig aan het werk. Maar wat als je wilt stoppen met dit werk? Raak je jezelf dan kwijt? Identiteitsvragen steken ook de kop op na een echtscheiding of bij mensen die geadopteerd zijn. Vaak zijn genoemde thema’s ook aanleiding voor een burn-out. Ook in deze situaties kan ik iets betekenen voor mensen.”

Juiste vragen stellen

“Door het stellen van de juiste vragen en door de antwoorden te vinden kunnen we na een aantal sessies bij de kern komen. Maar met alleen inzicht kom je natuurlijk niet verder. Nu we bij de kern van het probleem zijn kunnen we een gezamenlijke actieplan maken. Dit is voor iedereen anders. Hoe gaan we bereiken wat je wilt? Wat is realistisch en in welk tijdspad? De sessies kunnen plaatsvinden bij jou thuis, op locatie-als je het bijvoorbeeld prettig vindt om te wandelen- of aan de Gooische Kaai 7 in Monnickendam”, aldus Beekman. Bel voor een vrijblijvende intake naar 06-51542218. Of mail naar info@jeroenbeekmancoaching.nl