Uniek financieringsaanbod van Broekhuis

Partnerbijdrage
Broekhuis heeft een uniek financieringsaanbod. Doe er je voordeel mee.
Broekhuis heeft een uniek financieringsaanbod. Doe er je voordeel mee. ((Foto: aangeleverd))

Een goede vraag, die voor iedereen anders te beantwoorden is. Maar wat is financieren precies, wat is het voordeel en waar moet u op letten bij het afsluiten van een financiering? De specialisten van Broekhuis helpen u graag op weg!

Met een financiering betaalt u uw nieuwe auto zonder uw spaargeld aan te breken. Voor een vast maandbedrag financiert u uw nieuwe auto voor een bepaalde looptijd. Deze ‘persoonlijke lening’ is vaak de voordeligste keuze in vergelijking met een creditcardlening of bijvoorbeeld een leasecontract. Van tevoren spreekt u met de kredietverstrekker af hoelang u uw auto wilt financieren en hoeveel rente u betaalt. Zo weet u van tevoren precies hoeveel u maandelijks betaalt.

Broekhuis helpt met financieringen

U kunt een financiering aanvragen bij een bank, maar wist u dat de specialisten van Broekhuis deze financiering ook voor u kunnen regelen? Hierdoor heeft u al uw zaken voor uw nieuwe auto geregeld onder één dak. Van financiering van de auto tot het meefinancieren van onderhoud en bijvoorbeeld een laadpaal; de specialisten van Broekhuis kunnen een compleet pakket voor u samenstellen. Zij nemen het graag uit handen voor u!

Uniek financieringsaanbod, inclusief onderhoudscontract

Tijdelijk profiteert u bij Broekhuis van een speciaal financieringsaanbod op de 100% elektrische Volkswagen ID.3. Overstappen naar elektrisch rijden is voordeliger dan ooit, met een financiering vanaf 195 euro per maand met slechts 2,99% rente*.

Vijf jaar lang voordeel

U profiteert 5 jaar lang van dit lage tarief inclusief onderhoudscontract. Daarbij bespaart u maandelijks op de wegenbelasting die u niet hoeft te betalen voor een elektrische auto en op de brandstofkosten doordat rijden op elektriciteit goedkoper is dan op benzine of diesel.

Bent u al overtuigd van het voordeel? U kunt namelijk bovenop dit voordeel ook nog 2.000 euro overheidssubsidie aanvragen voor uw overstap naar elektrisch rijden!

Benieuwd naar de mogelijkheden en beginnen met profiteren? Ontdek het unieke financieringsaanbod via: www.broekhuis.nl/volkswagen/id3-financieringsactie.. *Zie voorwaarden op de website.