Uniek aan de kust en volledig rolstoelvriendelijk

Partnerbijdrage
Ook de volledig ingerichte keukens zijn in hoogte verstelbaar.
Ook de volledig ingerichte keukens zijn in hoogte verstelbaar. (Foto: Aangeleverd)

Ontdek appartementen De Egmonden in de prachtige kustplaats Egmond aan Zee! De accommodatie bestaat uit 25 ruime vakantieappartementen, geheel drempelvrij, rolstoelvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Met een schitterend uitzicht op de duinen is De Egmonden dé perfecte plek voor een ontspannen vakantie met je partner, kinderen of het hele gezin.

Echt even helemaal tot rust komen, zonder dat je hoeft na te denken: ‘Is deze plek wel rolstoelvriendelijk?’ De Egmonden is van A tot Z ingericht voor rolstoelgebruikers. Wanneer je het complex binnenkomt, valt de natuurlijke inrichting met groen- en aardetinten en de ruimtelijke opzet gelijk op. De Egmonden ademt gastvrijheid. De appartementen hebben brede doorgangen, geen drempels en elektrisch in hoogte verstelbare bedden. 

Ook de volledig ingerichte keukens zijn in hoogte verstelbaar, zodat je er altijd makkelijk bij kunt. In de badkamer heb je de beschikking over een aangepast toilet, dubbele wastafel in twee hoogtes én twee douches, waarvan een is voorzien van een opklapbare douchestoel. De Egmonden heeft appartementen voor twee tot en met acht personen.

Faciliteiten

Gun jezelf een weekje ontspanning. Wanneer je een appartement boekt, kun je gebruikmaken van een uiteenlopend aanbod faciliteiten. Zo heeft De Egmonden een fysiotherapiepraktijk in huis. Boek voorafgaand aan je verblijf een behandeling bij een van de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Ronde, met een breed scala aan specialisaties. In de rolstoeltoegankelijke fitnessruimte kun je gebruikmaken van moderne fitnessapparatuur, waardoor je ook tijdens de vakantie sport- of krachtoefeningen kunt blijven doen!
Na een zomerse strandwandeling in de prachtige omgeving van Egmond aan Zee kun je nagenieten in de infraroodcabine: een heerlijke plek om op te warmen of helemaal tot rust te komen. De infraroodcabine is uiteraard volledig rolstoeltoegankelijk.

Duurzaam

De Egmonden werkt samen met Restaurant Natuurlijk uit Egmond aan Zee. Tijdens je verblijf is het mogelijk om het diner in je appartement bezorgd te krijgen. Restaurant Natuurlijk, waar biologische en duurzame producten centraal staan, heeft een gevarieerde menukaart. Deze kaart is te vinden in het appartement.

Verblijf je met een groter gezelschap? Dan is het mogelijk om het ontbijt, lunch en/of diner te laten verzorgen. De maaltijd wordt ter plekke in de keuken bereid door één van de professionele koks. Vanaf vijftig personen is het mogelijk om de keuken af te huren. De Egmonden beschikt ook over een recreatieruimte, die gedeeltelijk gereserveerd kan worden voor het gezelschap.

Strandrolstoel

Als je in Egmond aan Zee bent kan een bezoekje aan het strand niet ontbreken; zeker niet in het zomerseizoen! De Egmonden biedt speciale (elektrische) strandrolstoelen te huur aan. De strandrolstoel, ook wel de Jutter genoemd, heeft speciale luchtbanden waardoor deze makkelijk over het zand voortbeweegt.

In de parkeergarage staat een zeer ruime, afsluitbare fietsenstalling. Hier kun je makkelijk en snel de elektrische fiets opladen. Met een gehandicaptenparkeerkaart kun je het hele jaar door overal in Egmond aan Zee gratis parkeren.

Zorg

De basis van je verblijf bij De Egmonden is logies. Je kunt jouw eigen zorg meenemen naar Egmond aan Zee, maar ook kiezen voor tijdelijke zorg of hulpmiddelen ter plaatse. Heb je thuiszorg nodig? De Egmonden en zijn partnerhotels hebben goede ervaringen met De Zorgcirkel Egmond. Heb je tijdens het verblijf hulpmiddelen nodig? Schakel dan Medipoint Alkmaar in. Zij beschikken over een groot aanbod hulpmiddelen en kunnen dit in je appartement bezorgen. In verschillende appartementen van De Egmonden is ook een hulphond toegestaan. Dat betekent zorgeloos genieten op een zomerse locatie!

Boek een appartement bij De Egmonden vanaf € 399 voor een lang weekend. Reserveren? Mail naar info@de-egmonden.nl of bel 072 750 2002. Zie ook www.de-egmonden.nl.