Open dagen Massage Opleidingen Lian Bart

Partnerbijdrage
Lian Bart gaat weer starten met haar cursussen en opleidingen.
Lian Bart gaat weer starten met haar cursussen en opleidingen. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Het blijkt dat 60% van de Nederlanders al eens overwogen heeft om een massagecursus te gaan volgen. Massage Opleidingen Lian Bart leidt al weer 22 jaar mensen op om het masseren als hobby te leren, maar ook om beroepsmatig als masseur aan het werk te gaan. Het is niet eenvoudig om een cursus of opleiding te zoeken, waar je je goed bij voelt. “Wij proberen creatief les te geven en vernieuwend te blijven. Inmiddels hebben al ruim 4350 cursisten de weg naar ons weten te vinden”, aldus Lian Bart.

Haar instituut is aangesloten bij V.O.S. en erkend en opgenomen in het Onderwijsregister (C.R.K.B.O). Alle cursussen staan op een hoog gekwalificeerd niveau en worden afgesloten met een erkend diploma of certificaat.

Kennis, kunde, persoonlijke aandacht en begeleiding staan hoog in het vaandel. Al 13 jaar op rij 100% geslaagden voor het landelijk erkende, en felbegeerde diploma Sportmassage! Lian: “We zijn erg trots op dit geweldige resultaat”. 

Lian geeft de cursussen en opleidingen samen met Tom en Michelle. Van Klassieke ontspanningsmassage tot Diploma Wellnesstherapeut. Of de jaaropleiding Sportmassage tot Sporttherapeut of Massagetherapeut. 

Een greep uit het overige cursusaanbod: stoelmassage, manuele lymfedrainage, blessurepreventie, kinesiotaping, cupping, hotstone, hamam, wellness-massage, gezichtsmassage, buikmassage aromatherapie en (honing)bindweefselmassage.

Maandag 23 augustus van 19.30 tot 21.00 uur en zaterdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur zijn de open dagen en kan iedereen een persoonlijk studieadvies en informatie krijgen over alle massageopleidingen en -cursussen die Lian Bart aanbiedt in ‘Centrum Oase’, Amstellaan 2b in Purmerend. Tel: 06 22 31 63 65. Voor meer informatie kijk op www.lianbart.nl